Wat doen wij voor u?
Via onze website kunt u verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen maken stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Vervolgens kunt u zelf de door u gewenste verzekering via onze website afsluiten. Er is hier sprake van execution only. Dat betekent voor u dat wij u niet hebben geadviseerd waardoor we niet hebben gecontroleerd of dit product optimaal bij u past. Wenst u wel advies bij het afsluiten van verzekeringen dan kunt u ons bellen, van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00, op telefoonnummer 0318-66 66 66. Gedurende de looptijd van het product zijn wij uw aanspreekpunt bijvoorbeeld in het geval van schade.

Hoe volledig is de vergelijking?
Wij streven ernaar een zo volledig mogelijke vergelijking te maken. Hiervoor vergelijken wij de verzekeringen van de verzekeraars met wie wij samenwerken. bFA Verzekeringen heeft een samenwerking met de meeste, maar niet met alle Nederlandse verzekeraars. Alleen de verzekeringen waarvoor u een aanvraag kunt indienen of een offerte kunt aanvragen worden getoond. Wanneer slechts één verzekering wordt getoond in het overzicht, heeft er geen vergelijking plaatsgevonden. Klik hier voor een overzicht van de verzekeraars waar wij mee samenwerken en waarvan de premies worden vergeleken.

Hoe vergelijken wij?
Om een vergelijking te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij speelt de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat, de belangrijkste rol. Vervolgens kunt u zelf de voorwaarden met elkaar vergelijken. De verzekeringen in het overzicht kunt u in de meeste gevallen direct aanvragen.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van verzekeringen?
Wanneer u via onze website een offerte aanvraagt voor een verzekering worden wij hiervoor niet betaald door de verzekeraar. Wij ontvangen pas een vergoeding van de verzekeraar als u die verzekering ook daadwerkelijk afsluit.