bFA Verzekeringen Home  


Direct naar:

 

 

Wat doen we

Nederland telt honderden verzekeringsmaatschappijen. Het is niet mogelijk om voor elke verzekering of financiële dienst bij al deze instellingen offertes op te vragen. Wij hebben daarom die instellingen geselecteerd die naar ons oordeel een goede prijs-/ prestatieverhouding hebben. Hierbij letten wij niet alleen op de premie, maar ook op de manier waarop en de snelheid waarmee de maatschappijen polissen, uitkeringen en schade afwikkelen.

Uw persoonlijke situatie is ons uitgangspunt bij onze advisering. Aan de hand daarvan gaan wij voor u op zoek naar de producten die het best bij u passen. Op basis van deze analyse doen wij u een voorstel. Op die manier kunnen wij zo volledig mogelijk aan uw wensen voldoen.

Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen.

Maar wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen
  • Wij begeleiden u in de contacten tussen u en de maatschappij waar u de verzekering onder brengt.
  • Wij zorgen bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling
  • Wij nemen de tijd om u goed en persoonlijk te adviseren
  • Wij zijn voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar.
   

Over ons

Zijn uw gegevens onlangs gewijzigd?

Bent u verhuisd of heeft u een nieuw telefoonnummer of e-mail adres. Vanaf nu kunt u deze wijzigingen ook online aan ons doorgeven. 

Ook is het mogelijk om uw nieuwe voertuig of schorsing online aan ons door te geven 24 uur per dag 7 dagen per week staan we tot uw online tot uw beschikking!

Wijzig uw gegevens