bFA Verzekeringen Home  


Direct naar:

     
     

 

Noodhulp en Herstel

De vakantieperiode..... Lekker drie weken naar de Canarische Eilanden of een midweekje naar de kust.

Uw woning laat u echter leeg achter. Leeg, maar met spullen! Een paradijs voor inbrekers. Wij willen u als klant erop attent maken dat de beveiliging van uw woning, zeker in de vakantieperiode, erg belangrijk is. Is uw woning voldoende beveiligd? Voldoende beveiliging verkleint de kans op inbraak met maar liefst 90%. Dat is bewezen. Het is een must voor wie veilig wil wonen.

0900 INBRAAK

Wij vinden het belangrijk om u op de hoogte te stellen van onze samenwerking met 0900 INBRAAK. 0900 Inbraak is een landelijke 24-uurs service die inbraakschades herstelt (ramen, deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk) en urgente slotproblemen oplost. Zij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 0900 999 30 30. De melding wordt doorgegeven en onmiddellijk wordt er een hersteller ingezet die de inbraakschade hersteld of het slotprobleem oplost.

Als u verzekerd bent tegen inbraakschade betaalt uw verzekeraar de reparatiekosten geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Bent u niet verzekerd, dan betaalt u uiteraard de kosten geheel zelf.

Voor klanten die lid zijn geworden van 0900 INBRAAK, worden géén voorrijkosten in rekening gebracht. Voor niet-leden worden wél voorrijkosten berekend. Deze zijn afhankelijk van het tijdstip en de dag waarop u gebruik maakt van deze dienst

Voorkom inbraak

Naast 0900 INBRAAK werken wij samen met een beveiligingsbedrijf: Blankesteijn Inbraakpreventie. Blankesteijn Inbraakpreventie is een specialist op het gebied van alarmsystemen, bouwkundige beveiliging, videobewakingssystemen, kluizen, deuren afhangen, etc. Als erkend Politie Keurmerk Veilig Wonen® bedrijf verstrekken zij geheel kosteloos en vrijblijvend een preventieadvies voor uw woning. Een beveiligde woning volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen geeft tot 90% minder kans op een inbraak. En bovendien krijgt u met deze beveiliging korting op uw inboedelverzekeringspremie. En dat is de moeite waard.

0900 Inbraak