bFA Verzekeringen Home  


Direct naar:

   
 

 

Inboedelverzekering

InboedelverzekeringJe staat lekker te kokkerellen als ineens de vlam in de pan slaat. Voor het vuur is geblust, is er in je keuken behoorlijk wat schade aangericht. 

Bij thuiskomst na een vakantie zie je dat er een raam is ingeslagen. De inbreker is er met allerlei waardevolle spullen vandoor. 

Door aanhoudende regen komt je huis blank te staan. De vloerbedekking en een deel van het meubilair zijn onherstelbaar beschadigd. In zulke gevallen biedt een goede inboedelverzekering uitkomst.

Ook u kunt niet zonder inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen een inboedelverzekering nodig; ook u kunt niet zonder! En omdat uw inboedel een aanzienlijke waarde heeft, is het van groot belang om een goede verzekering te sluiten. Een verzekering die niet alleen uw bezittingen tegen nagenoeg alle schadegevallen dekt, maar die bovendien rekening houdt met uw persoonlijke situatie.

Een inboedelverzekering is in de eerste plaats bedoeld voor de spullen in uw huis. Daarom wordt daar de meest uitgebreide dekking geboden. Brand, blikseminslag, ontploffing, storm, regenwater, een gesprongen waterleiding, inbraak, vandalisme, aanrijding, relletjes, schroeien, bederf van etenswaren in de koelkast of vriezer door stroomuitval, glasscherven, het is bijna te veel om op te noemen.

U hoeft er financieel niet bij in te schieten bij schade!

U hoeft er bij schade financieel niet bij in te schieten. Daarom is de schadevergoeding voor de spullen die niet gerepareerd worden, gebaseerd op de nieuwwaarde, dus de winkelwaarde op het moment van de schade. Daarop moet het verzekerde bedrag dan ook zijn afgestemd. Met een inboedelwaardemeter kunt u de waarde van uw eigendommen heel eenvoudig zelf schatten. De uitkomst wordt dan het verzekerde bedrag. Met de index blijft dat bedrag automatisch op de juiste hoogte.