bFA Verzekeringen Klantenservice - bFA Verzekeringen


Direct naar:

 
  

 

Klantenservice

Via onze klantenservice kunt u online een aantal wijzigingen aan ons doorgeven. Voor overige zaken zijn we van maandag t/m vrijdag, van 09:00 t/m 17:00, telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0318 - 66 66 66.

Buiten kantooruren zijn wij bereikbaar op ons alarmnummer wat u te horen krijgt door bovenstaand nummer te bellen buiten kantooruren. U krijgt dan het telefoonnummer van de medewerker die op dat moment dienst heeft.

Online wijzigingen

Klik op een van de opties hieronder om online een wijziging aan ons door te geven:

Schade melden

U kunt op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur een schade melden via telefoonnummer 0318-66 66 66.

Indien een expertise noodzakelijk is, en u meldt de schade voor 14.00 uur dan kan er meestal de volgende werkdag al een expertise plaatsvinden. Lees verder.....

Motorrijtuigenbelasting berekenen

Op de site van de belastingdienst kunt u door middel van een aantal gegevens in te vullen zien hoeveel wegenbelasting gaat betalen. Klik op onderstaande link om te berekenen hoeveel motorrijtuigenbelasting u verschuldigd bent.

Klik hier om uw motorrijtuigenbelasting berekenen

Voertuiggegevens online raadplegen bij de RDW

De RDW registreert APK-data, technische en andere gegevens van voertuigen. Met behulp van onderstaande link kunt u de gegevens van voertuigen met een Nederlands kenteken opvragen.

Klik hier om uw voertuiggegevens bij de RDW te raadplegen

Voor overige handige links klik hier

Klantenservice
 
  
 
 

Contactinformatie

Ongevallenverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Overzicht

 
Bezoekadres

Verbindelaarsweg 110
6711VD Ede

Tel : 0318-666666
Fax : 0318-666600
Postadres

Postbus 555
6710BN Ede
Er gebeuren jaarlijks heel veel ongevallen. In het verkeer, op het werk, in en om het huis of bij sport en spel. De kans om bij een ongeval betrokken te raken is dan ook niet gering. Een klein moment van onoplettendheid het is gebeurt. Lees verder... Gelukkig staat u er niet alleen voor als u een goede rechtsbijstandverzekering heeft af-gesloten. Want dan bent u verzekerd van de allerbeste juridische hulp. Lees verder...
 
    Copyright © All Rights Reserved. bFA Verzekeringen Home | Privacy Policy | Terms Of Use | Disclaimer | Sitemap