bFA Verzekeringen Home  


Direct naar:  

 

 
  

 

Bromfietsverzekering vergelijken en afsluiten

Bij ons kunt je de premie voor een bromfietsverzekering vergelijken. Je kunt snel online een offerte voor je bromfiets aanvragen of de verzekering direct afsluiten. Omdat wij zijn aangesloten bij diverse verzekeraars bent u verzekerd van een voordelige premie met uitstekende voorwaarden!

Klik hier om een bromfietsverzekering te berekenen en af te sluiten.

Bromfiets gekocht en kenteken op naam? Vergeet niet uw bromfiets te verzekeren!

Wanneer het kentekenbewijs op uw naam staat bent u vanaf die dag verplicht de bromfiets te verzekeren. Het maakt daarbij niet uit of de bromfiets in de schuur staat of dat u er niet mee gaat rijden. Wanneer u de bromfiets niet wil verzekeren dan moet u het kentekenwijs schorsen. Dit kan bij de tnt kantoren. Indien u de bromfiets niet verzekerd loopt u het risico een boete van de RDW te krijgen!

Dekkingen

Bij een bromfietsverzekering heeft u de mogelijkheid om de bromfiets of scooter te verzekeren voor de verplichte wettelijke aansprakelijkheids dekking (WA). Naast deze dekking is het mogelijk om de dekking uit te breiden naar een wa- beperkt casco dekking of een ALL-Risk (casco) dekking.

Bij het vergelijken van bromfietsverzekeringen is het belangrijk alle gegevens goed in te vullen. Het maakt veel uit voor de premie wie er op de bromfiets of scooter gaat rijden. Zo betalen jonge bestuurders meer premie dan oudere bestuurders.

Aanvullende dekkingen

Naats de dekking voor wettelijke aansprakelijkheid (Wa-dekking) en de All-risk dekking hebben wij ook nog twee aanvullende dekkingen.

Ongevallen Opzittende dekking

Wanneer 1 van de opzittende komt te overlijden of blijvend invalide raakt, ongeacht wie er schuldig is, volgt er een uitkering aan de opzittende of nabestaanden.

Verhaalsservice

De verhaalsservice zal de schade verhalen bij de tegenpartij indien u niet schuldig bent.


 




















 
         
         
 

Contactinformatie

Ongevallenverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Overzicht

 
Bezoekadres

Verbindelaarsweg 110
6711VD Ede

Tel : 0318-666666
Fax : 0318-666600
Postadres

Postbus 555
6710BN Ede
Er gebeuren jaarlijks heel veel ongevallen. In het verkeer, op het werk, in en om het huis of bij sport en spel. De kans om bij een ongeval betrokken te raken is dan ook niet gering. Een klein moment van onoplettendheid het is gebeurt. Lees verder... Gelukkig staat u er niet alleen voor als u een goede rechtsbijstandverzekering heeft af-gesloten. Want dan bent u verzekerd van de allerbeste juridische hulp. Lees verder...
 
    Copyright © All Rights Reserved. bFA Verzekeringen Home | Privacy Policy | Terms Of Use | Disclaimer | Sitemap