bFA Verzekeringen Home  


Direct naar:  

 

 
  

 

Autoverzekering

Hoe oud of nieuw uw auto ook is, een goede verzekering is erg belangrijk. Uw kostbare auto verdient een verzekering zonder verrassingen. En voor zo’n verzekering wilt u vanzelfsprekend niet te veel betalen. De autoverzekering biedt u drie dekkingsvormen: Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Beperkt Casco (Mini-Casco) en Volledig Casco (All Risks). U kiest de verzekering die het beste bij u en uw auto past.


Autoverzekering berekenen

Uw autoverzekering berekenen en de voordeligste premie vinden gaat eenvoudig via onze berekeningsmodule. Hier kunt u alle verzekeraars van Nederland met elkaar vergelijken om op de voor u voordeligste premie uit te komen.

Wij bieden automobilisten de mogelijkheid op een snelle manier verschillende autoverzekeringen te vergelijken. Alle verzekeraars van Nederland worden vergeleken op basis van uw persoonlijke criteria. Zo krijgt u als u uw autoverzekering gaat berekenen altijd de meest voordelige premie als uitkomst. Nadat u een berekening heeft gemaakt kunt u direct kiezen voor een offerte of voor het aanvragen van de betreffende autoverzekering. Wij staan daarnaast graag voor u klaar met advies over afsluiten van een verzekering. U kunt bij ons ook, als u klant bent, direct online adreswijzigingen en objectswijzigingen doorgeven.

De voordeligste autoverzekering berekenen doet u met behulp van bFA Verzekeringen. Kijk direct op deze website en bereken uw voordeel. Voor advies of een voorlopige dekking kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0318-666666.
 

Standaard dekking autoverzekering

U moet in ieder geval WA (wettelijke aansprakelijkheid) verzekerd zijn, daarom maakt een WA-verzekering altijd deel uit van elke vorm van autoverzekering. Deze verzekering dekt schade die u aan derden toebrengt met uw auto of aangekoppelde caravan of aanhanger. Die schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn. Een WA-verzekering is de noodzakelijke basisverzekering en de goedkoopste vorm om uzelf te verzekeren.

Meer zekerheid (Beperkt casco / Mini casco)

Wilt u meer zekerheid dan kunt u naast uw WA ook een beperkt cascoverzekering afsluiten. U betaalt dan iets meer, maar in ruil voor die licht hogere premie bent u meteen voor een belangrijk stuk verzekerd tegen schade aan uw eigen auto. U kunt daarbij denken aan ruitbreuk, diefstal van of uit uw auto, schade door storm en hagel, brand, joyriding en schade veroorzaakt door overstekend wild.

Compleet verzekerd (casco / all-risk)

De meest complete autoverzekering die u kunt afsluiten is de WA plus volledig casco (all-risk). U bent dan ook verzekerd tegen schade als gevolg van botsen, slippen en omslaan.

Inzittendenverzekering

De autoverzekering dekt echter alleen schade aan uw auto en in de regel niet de schade aan de passagiers en uzelf. Een inzittendenverzekering biedt u en uw passagiers de zekerheid van extra bescherming tegen de gevolgen van een ongeval. Voor de premie hoeft u het niet te laten. Een inzittendenverzekering kost ongeveer € 20,- per jaar.

Rechtsbijstand

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar uzelf, uw partner en uw kinderen lopen elke dag weer de kans om in een conflictsituatie terecht te komen met ingrijpende financiële gevolgen. Denkt u zich eens in dat u een verkeersongeluk krijgt en uw beroep niet meer kan uitoefenen. En dat de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker u niet volledig schadeloos wil stellen.

Als u niets doet draait u in zo’n geval op voor de financiële gevolgen. Natuurlijk kunt u gaan procederen, maar de kosten daarvan zijn vaak niet te overzien.

Gelukkig staat u er niet alleen voor als een goede rechtsbijstandsverzekering heeft afgesloten. Want dan bent u verzekerd van de allerbeste juridische hulp. De juridische zaak wordt dan behandeld door deskundigen die de weg weten in de complexe wereld van wetten en regels. Zodat u krijgt waarop u recht heeft.

Deze rechtsbijstandverzekering is op twee manieren te sluiten namelijk:

  • Een verzekering die alleen recht op hulp geeft als het om een te verhalen schade gaat waarbij het verzekerde voertuig betrokken is. Dit is de goedkoopste vorm, die u rechtsreeks bij de maatschappij sluit waar ook uw autoverzekering gesloten word, en kost ongeveer € 25,- per jaar.
  • Een volledige verkeersverzekering geeft een uitgebreidere dekking. Met deze vorm bent u verzekerd van rechtsbijstand in geval van juridische geschillen die voortkomen uit uw deelname aan het verkeer in de ruimste zin van het woord. Dus ook als u in het vliegtuig zit of zeilt of skiet. Ook personen buiten uw gezin zijn meeverzekerd wanneer zij met uw toestemming in uw vervoermiddel (mee)rijden. Uniek is dat deze verzekering uw gehele verkeersrisico dekt dus ook als u schade krijgt door een andere oorzaak. Deze uitgebreide vorm van verzekering kost ongeveer € 60,- per jaar.

Klik hier om meer informatie over de volledige verkeersrechtsbijstandverzekering te lezen of online aan te vragen.

 
Autoverzekering berekenen
 
         
         
 

Contactinformatie

Ongevallenverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Overzicht

 
Bezoekadres

Verbindelaarsweg 110
6711VD Ede

Tel : 0318-666666
Fax : 0318-666600
Postadres

Postbus 555
6710BN Ede
Er gebeuren jaarlijks heel veel ongevallen. In het verkeer, op het werk, in en om het huis of bij sport en spel. De kans om bij een ongeval betrokken te raken is dan ook niet gering. Een klein moment van onoplettendheid het is gebeurt. Lees verder... Gelukkig staat u er niet alleen voor als u een goede rechtsbijstandverzekering heeft af-gesloten. Want dan bent u verzekerd van de allerbeste juridische hulp. Lees verder...
 
    Copyright © All Rights Reserved. bFA Verzekeringen Home | Privacy Policy | Terms Of Use | Disclaimer | Sitemap