bFA Verzekeringen Home  


Direct naar:

    
 

 

Doorlopende reisverzekeringReisverzekering

Wanneer u van plan bent om meer dan 1 keer per jaar op vakantie te gaan dan is het wel zo makkelijk als u maar 1 keer een verzekering hoeft te regelen. De doorlopende reisverzekering is een verzekering die u een jaar lang zekerheid biedt tijdens vakanties.

Keuzevrijheid, voordelig of volledig

U kiest zelf hoe u verzekerd wilt zijn. De voordelige verzekering is compleet maar zeer betaalbaar en bijvoorbeeld geschikt als u vaker korte reizen maakt. De volledige verzekering biedt meer zekerheid voor lange reizen (2 maanden) en heeft als pluspunten rechtsbijstand en hogere verzekerde bedragen voor camera's en geld.

Klik hier om een doorlopende reis en/of annuleringsverzekering te berekenen

Extra Zekerheid

Voor het verzekeren van specifieke activiteiten zijn er enkele extra opties. Voor reizen buiten Europa is er de werelddekking, waardoor u net zo veel zekerheid hebt op Bonaire als in België. Bergwandelen en langlaufen zijn standaard meeverzekerd, maar als u gaat skiën is het belangrijk dat u ook wintersportdekking kiest. Gaat u met de auto op vakantie? De aanvullende autohulpverzekering geeft recht op uitgebreide hulpverlening bij een ongeval of brand onderweg en verzekert u van vervangend vervoer.

Extra compleet met een annuleringsverzekering

De doorlopende reisverzekering is nog completer als u de aanvullende annuleringsverzekering eraan koppelt. U kunt kiezen voor Annulering of garantie-Annulering. Aantrekkelijk als u meer keren per jaar een reis boekt, want u regelt in 1 keer dat al deze vakanties onder de dekking vallen.

Wanneer u annulering kiest krijgt u annuleringskosten vergoed als de reis onverwacht niet door kan gaan of ontvangt u een afbreekvergoeding als de reis voortijdig wordt afgebroken. Bovendien wordt een vergoeding gegeven bij vertrek- of aankomstvertraging.

De garantie-annulering kent deze dekking ook, met het verschil dat bij voortijdige beëindiging van de reis of een ziekenhuis opname van 4 nachten of meer zelfs de hele reissom wordt vergoed. Zo kunt u later van een compleet nieuwe vakantie gaan genieten. Wanneer de (garantie) annuleringsverzekering later dan 7 dagen na boekingsdatum wordt gesloten, zijn voor die reis de gevolgen van gebeurtenissen die verband houden met bestaande ziekten, aandoeningen of afwijkingen uitgesloten van dekking.